Laser Ontharen

Home

Laser Ontharen

Intakegesprek
laser ontharen

Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intakegesprek plaats met een van onze specialisten. Tijdens het intakegesprek zal er een behandelplan samen met u worden opgesteld.

De behandelingen worden uitgevoerd door een van onze specialisten met de Soprano Titanium laser. Er wordt met u gesproken over de verwachtingen en het resultaat van de behandeling.

Soprano Titanium laser ontharen

 

Laser ontharen met de Soprano Titanium heeft 2 verschillende handstukken ten opzichte van de Soprano Platinum met 1 handstuk. Namelijk; het 2cm en de nieuwe 4cm2. Met dit handstuk kunnen grotere gebieden zoals de benen, hele rug en hele armen efficiënter behandeld worden. Daarnaast heeft de Soprano Titanium een apart koelingssysteem die er continu voor zorgt dat het handstuk gekoeld blijft. Hierdoor voelt laser ontharen comfortabeler aan. Met beide laserapparaten bereiken we het gewenste resultaat. De specialiste kan u advies geven welk laserapparaat aan uw wensen voldoet.

 

Aantal behandelingen voor laser ontharen

 

Het aantal voor laser ontharen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld worden er voor laser ontharen zes- tot acht behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 5 weken en het lichaam om de 8 weken behandeld.

 

Duur van de behandeling

 

Dit verschilt per gebied. Hoe groter het gebied, hoe langer de behandeling duurt. Het behandelen van een bovenlip neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag. Een bikinilijn laser ontharen duurt ongeveer 30 minuten en voor het hele lichaam wordt er 2 uur tijd gereserveerd.

 

Voordelen laser ontharen met Soprano Titanium

 

  • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden,
  • Geschikt voor grotere oppervlakten,
  • Geen irritatie van de omliggende huid,
  • Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei,
  • Onze laserapparaten hebben een FDA-keurmerk. (De FDA keurt de apparatuur, en wordt door fabrikanten en praktijken vaak als keurmerk gebruikt wat moet laten zien dat de gebruikte apparatuur veilig is en geen brandwonden of andere schade toebrengt aan de huid.)
  • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren,
  • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad,
  • Wordt als pijnloos ervaren,
  • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten,
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
VOOR MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op